Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου διεξήγαγε το καλοκαίρι του 2020, έρευνα μεταξύ ογκολογικών ασθενών, η οποία ανέδειξε τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι ασθενείς με καρκίνο κατά την επαφή τους με τις δημόσιες και ιδιωτικές δομές υγείας της χώρας μας κατά την πρώτη φάση της πανδημίας. Τα αποτελέσματα της έρευνας μπορείτε να τα βρείτε στον ειδικό ιστότοπο της ΕΛΛΟΚ για τη λοίμωξη covid-19 και τη σχέση της με τον καρκίνο https://covid19.ellok.org.

διαβάστε περισσότερα

Με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα κατά του Καρκίνου του Παγκρέατος, η οποία είναι στις 13 Νοεμβρίου, ο σύλλογος μας πραγματοποίησε μια σειρά από ενημερωτικές δράσεις.  Στις 21 Νοεμβρίου διεξήχθη  η

διαβάστε περισσότερα

Το Σάββατο 24 Οκτωβρίου στείλαμε μήνυμα ότι «τον καρκίνο του μαστού τον σεβόμαστε, δεν τον φοβόμαστε»

με μια συμβολική φωταγώγηση του κτιρίου του Δημαρχείου Καρπενησίου διαχέοντας το συναίσθημα της ευαισθητοποίησης για την πρόληψη, σε συνεργασία με τον Δήμο Καρπενησίου.

«Στέλνουμε μήνυμα ζωής, κάνουμε την πρόληψη στάση ζωής!»

διαβάστε περισσότερα

Από τις 4 έως τις 6 Φεβρουαρίου 2021 διεξήχθη  το 5ο ετήσιο συνέδριο της ΕΛΛΟΚ το οποίο και φέτος με σημείο αναφοράς την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου, δίνοντας την ευκαιρία ανάδειξης και διαβούλευσης των σοβαρών ζητημάτων που αφορούν την ογκολογική κοινότητα της χώρας μας.

διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε πολύ την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών, την τοπική Διοίκηση Νομού Ευρυτανίας και ιδιαίτερα την κυρία Ελένη Τσιαμάκη για την οικονομική ενίσχυση που έδωσαν  στο σύλλογό μας. Σε αυτή τη δύσκολη περίοδο που διανύουμε οι άνθρωποι που νοσούν είναι προτεραιότητά μας. Ευχαριστούμε όλους στέκονται δίπλα μας!

διαβάστε περισσότερα

Προσφέραμε μέσα στο 2020 σε εννιά συμπολίτες μας, καρκινοπαθείς οικονομική ενίσχυση. Παράλληλα ο σύλλογος μας διαμεσολάβησε μέσω της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου για τη δωρεάν διαμονή ασθενούς σε σπίτι στην Αθήνα, όπου πραγματοποιήθηκαν οι απαραίτητες θεραπείες του.

διαβάστε περισσότερα