Ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με τον Δήμο Αγράφων διοργάνωσε την  Τετάρτη  3 Αυγούστου 2022 εκδήλωση στο  Ραπτόπουλο φιλοξενώντας τους γνωστούς μουσικούς της παραδοσιακής μουσικής Αγάθη και Γιώργο Δημητρόπουλο, οι οποίοι διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους. Στην εκδήλωση αυτή παρευρέθηκε και η κ. Έφη Γρίβα που ιδιοκτήτρια της μονάδας ΄΄ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ΄΄ στο Αγρίνιο η οποία προσέφερε 3 δωρεάν μαστογραφίες και 3 δωρεάν μετρήσεις οστικής μάζας. Η  βραδιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την συντήρηση του σπιτιού φιλοξενίας καρκινοπαθών Ευρυτανίας στον Καρέα.

διαβάστε περισσότερα

Ο καρκινοπαθής που μετακινείται εκτός Καρπενησίου για να επισκεφθεί τον γιατρό του είτε για χημειοθεραπείες είτε για κλινικό έλεγχο δικαιούται αποζημίωση εξόδων μετακίνησης από τον ΕΟΠΥΥ σίγουρα 80 ευρώ για Αθήνα και περισσότερα για Θεσσαλονίκη όσες φορές και αν χρειαστεί . Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το γραφείο μας στο 2237300599

Τα εγκαίνια του σπιτιού φιλοξενίας Ευρυτάνων καρκινοπαθών πραγματοποιήθηκαν στον Καρέα Αττικής από τον Σύλλογο μας την Τετάρτη 13 Ιουλιου.
Ενα όνειρο και ενα όραμα έγινε πραγματικότητα!

διαβάστε περισσότερα

Μετά από πολύ προσπάθεια είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το πολυπόθητο σπίτι του Ευρυτάνα Καρκινοπαθή βρίσκεται στην τελική ευθεία. Στις επόμενες ημέρες ολοκληρώνεται η επίπλωση και στα μέσα Ιουλίου θα είναι έτοιμο για οποιονδήποτε το έχει ανάγκη. Μέσα από την ανάρτησή μας αυτή θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλλαν να φτάσουμε σε αυτό το αποτέλεσμα!!!!!!

 

διαβάστε περισσότερα

Είναι συγκινητική η ανταπόκριση σας στο κάλεσμά μας για κοτσίδες για την κατασκευή καινούριας περούκας και ακόμα πιο συγκινητικό το γεγονός ότι ανταποκρίνονται μικρά κορίτσια.

διαβάστε περισσότερα