Σας ενημερώνουμε πως την Τετάρτη 26/5/ 2021 θα πραγματοποιηθούν εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ στα γραφεία του συλλόγου μας Ζηνοπούλου 1,1ος όροφος μεταξύ των ωρών 18:00-21:00. Θα προηγηθεί γενική συνέλευση την ίδια μέρα στις 17:00 το απόγευμα στην καφετέρια Είθισται στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου.

διαβάστε περισσότερα

Επίσκεψη για ευχές και ένα συμβολικό δωράκι από τον σύλλογο μας στον Αντιπεριφερειάρχη κ. Τασιό και τον διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καρπενησίου κ. Καρατσίκη.

διαβάστε περισσότερα

Τον Δήμαρχο Καρπενησίου επισκέφτηκαν η Πρόεδρος κ.Ανθη Κοντοκωστα και μέλη του συλλόγου μας και του χάρισαν πασχαλινό καλάθι με τοπικά προϊόντα από χορηγούς της περιοχής μας. Στη συνέχεια συνομίλησαν με τον Δήμαρχο κ. Νίκο Σουλιώτη και τους Αντιδημάρχους κ. Σοφία Ζαλοκώστα και κ. Γιάννη Σβερώνη για τις δράσεις και τους στόχους του συλλόγου.

διαβάστε περισσότερα

Ευχαριστούμε πολύ το Ογκολογικό τμήμα του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας για την φιλοξενία του.
 Τριάντα πέντε τσάντες με προϊόντα από το Καρπενήσι φτιάχτηκαν και διανεμήθηκαν με αγάπη σε γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό και σε συνανθρώπους μας που νοσούν από καρκίνο ως ένδειξη αγάπης και συμπαράστασης.

διαβάστε περισσότερα

Σήμερα οι Ευρωπαίοι ασθενείς δεν είναι παθητικοί αποδέκτες των ανισοτήτων και της παραβίασης των δικαιωμάτων τους, στο πλαίσιο της φροντίδας που τους παρέχεται. Αντίθετα, αντιδρούν, διεκδικούν και συμμετέχουν ενεργά στη λήψη των αποφάσεων που τους αφορούν

διαβάστε περισσότερα

Απο σήμερα στο κατάστημα “Οικια” φιλοξενούνται μοναδικές χειροποίητες λαμπάδες για τους αγαπημένους μας απο τον Σύλλογο Εθελοντών Ν. Ευρυτανίας κατά των Νεοπλασματικών Ασθενειών. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου. Σας περιμένουμε να διαλέξετε τη δική σας μέσα απο μια μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα.

διαβάστε περισσότερα