cheap jerseyscheap nfl jerseyscheap mlb jerseyscheap jerseyscheap nhl jerseyscheap jerseyscheap mlb jerseyscheap jerseyscheap nfl jerseyscheap jerseys
Αγώνας Ζωής https://www.agonaszois.gr Σύλλογος Εθελοντών Ν. Ευρυτανίας Κατά των Νεοπλασματικών Ασθενειών Sat, 20 Mar 2021 21:23:52 +0000 el hourly 1 https://wordpress.org/?v=5.6.3 https://www.agonaszois.gr/wp-content/uploads/2018/07/LOGO-11ss.jpg Αγώνας Ζωής https://www.agonaszois.gr 32 32 ΕΝΙΣΧΥΣΤΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ https://www.agonaszois.gr/?p=953 https://www.agonaszois.gr/?p=953#respond Sat, 20 Mar 2021 21:23:52 +0000 https://www.agonaszois.gr/?p=953 Φέτος το Πάσχα, ενισχύστε τον Σύλλογο Αγώνας Ζωής. Για πληροφορίες στείλτε inbox , στη σελίδα μας στο facebook.

]]>
https://www.agonaszois.gr/?feed=rss2&p=953 0
ΚΑΛΕΣ ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΣ https://www.agonaszois.gr/?p=948 https://www.agonaszois.gr/?p=948#respond Sun, 14 Mar 2021 17:40:48 +0000 https://www.agonaszois.gr/?p=948 Ο Σύλλογος μας σας εύχεται καλό τριήμερο και καλή Σαρακοστή με υγεία!

]]>
https://www.agonaszois.gr/?feed=rss2&p=948 0
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΡΕΥΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΟΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΟ/ΕΠΙΒΙΩΣΑΝΤΩΝ ΣΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ COVID-19 ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΟΥΣ https://www.agonaszois.gr/?p=944 https://www.agonaszois.gr/?p=944#respond Fri, 12 Mar 2021 17:39:10 +0000 https://www.agonaszois.gr/?p=944 Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου διεξήγαγε το καλοκαίρι του 2020, έρευνα μεταξύ ογκολογικών ασθενών, η οποία ανέδειξε τα προβλήματα που αντιμετώπισαν οι ασθενείς με καρκίνο κατά την επαφή τους με τις δημόσιες και ιδιωτικές δομές υγείας της χώρας μας κατά την πρώτη φάση της πανδημίας. Τα αποτελέσματα της έρευνας μπορείτε να τα βρείτε στον ειδικό ιστότοπο της ΕΛΛΟΚ για τη λοίμωξη covid-19 και τη σχέση της με τον καρκίνο https://covid19.ellok.org.

Σήμερα, ένα χρόνο μετά την εμφάνιση της λοίμωξης Covid19, η ΕΛΛΟΚ προχωρά στο δεύτερο μέρος της έρευνας, που αφορά τη 2η και 3η φάση της πανδημίας και στοχεύει μέσα από την έρευνα, να αναδείξει το πως βίωσαν οι ασθενείς με καρκίνο τα μέτρα για τον περιορισμό της εξάπλωσης και τις επιπτώσεις που είχαν στην διάγνωση, τη θεραπεία, και στη ζωή τους.

Από την κήρυξη της πανδημίας μέχρι σήμερα, η ΕΛΛΟΚ με μεθοδικότητα, ψυχραιμία και σοβαρότητα εργάσθηκε συστηματικά για την εξυπηρέτηση, διευκόλυνση και ανακούφιση των ογκολογικών ασθενών. Σήμερα με την έναρξη του εμβολιασμού οι ασθενείς και τα μέλη των οικογενειών τους καλούνται να προγραμματίσουν το ταχύτερο σε συνεργασία με τον θεράποντα ιατρό τους, τον εμβολιασμό τους.

Η συμμετοχή όλων μας στην έρευνα θα επιτρέψει τη σωστή καταγραφή και ανάδειξη των προβλημάτων που συναντήσαμε. Οι απαντήσεις σας θα αποτελέσουν τη βάση για τις ενέργειες που θα ακολουθήσουν, ώστε να επιτύχουμε βελτίωση των συνθηκών εξασφάλισης της συνέχειας της ογκολογικής περίθαλψης και εξάλειψη των ανεπαρκειών που εμφανίσθηκαν όλο αυτό το διάστημα.

Επιπλέον τα συγκριτικά αποτελέσματα των δύο ερευνών θα αποτελέσουν τον πλέον τεκμηριωμένο οδηγό για ουσιαστικές προτάσεις προς την πολιτεία και όλους τους εμπλεκόμενους στην ογκολογική περίθαλψη φορείς της χώρας μας, καθώς θα αποδώσουν με ρεαλισμό και ευθύτητα την πραγματικότητα που βιώνουν οι ασθενείς με καρκίνο στη χώρα μας εδώ και ένα χρόνο.

Η έρευνα απαιτεί περίπου 10 λεπτά και παρακαλούμε να συμβάλλετε στη διάδοση της μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα στα οποία συμμετέχετε. Σε πολλές ερωτήσεις υπάρχει πεδίο για ελεύθερες απαντήσεις και σχόλια. Η άποψή σας έχει μεγάλη βαρύτητα και αναμένουμε τις απαντήσεις και τα σχόλια σας που θα μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα τις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίσατε.

Πιστεύουμε ότι μέσα από τη διαδικασία αυτή θα ισχυροποιήσουμε την διαπραγματευτική μας ικανότητα και θα αναδείξουμε τη δύναμη της φωνής των ασθενών με διαφάνεια και τιμιότητα. Για συμπληρωματικές πληροφορίες μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο mail : office@ellok.org.

Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συμμετοχή σας και περιμένουμε με πολύ ενδιαφέρον τις απαντήσεις σας.

Καίτη Αποστολίδου
Πρόεδρος

 

 

]]>
https://www.agonaszois.gr/?feed=rss2&p=944 0
ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ https://www.agonaszois.gr/?p=940 https://www.agonaszois.gr/?p=940#respond Thu, 11 Mar 2021 17:37:34 +0000 https://www.agonaszois.gr/?p=940 Η χρονιά που πέρασε και αυτή που ήρθε ήταν και είναι αναμφισβήτητα δύο πολύ δύσκολες χρονιές για όλους μας.Η πανδημία του κορονοιου επηρέασε τις ζωές όλων μας σε πολλούς τομείς. Η εκδήλωση για την κοπή πίτας του συλλόγου μας υπό διαφορετικές συνθήκες θα ήταν μια μεγάλη γιορτή μεταξύ των μελών και των φίλων του. Παρόλα αυτά , λόγω της πανδημίας και των μέτρων για την εξάπλωση της, ο σύλλογος μας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα κεκλεισμένων των θυρών.
Ο Σύλλογος μας εύχεται υγεία και χρόνια πολλά στα μέλη του και σε όλο τον κόσμο. Οι τυχεροί που κέρδισαν φέτος το φλουρί είναι οι:
Κοντοκώστα Έφη
Αρωνιαδα Ελένη
Λάμπρου Χριστίνα
οι οποίες θα λάβουν ένα συμβολικό δώρο προσφορά του συλλόγου μας.

 

]]>
https://www.agonaszois.gr/?feed=rss2&p=940 0
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΕΡΟΥΚΩΝ ΣΤΟ ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ https://www.agonaszois.gr/?p=934 https://www.agonaszois.gr/?p=934#respond Wed, 10 Mar 2021 17:33:38 +0000 https://www.agonaszois.gr/?p=934 Ο Σύλλογος μας χαρίζει Δύναμη.. Περίπου15 κοτσίδες θα αποσταλούν στο Άλμα Ζωής για την  κατασκευή περουκών σε γυναίκες ασθενείς με καρκίνο που βρίσκονται υπό χημειοθεραπεία.
Ευχαριστούμε πολύ όσους συμμετείχαν σε αυτή την δράση.

]]>
https://www.agonaszois.gr/?feed=rss2&p=934 0
ΓΥΝΑΙΚΑ& ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΚΑΙ…ΜΕΤΑ; https://www.agonaszois.gr/?p=937 https://www.agonaszois.gr/?p=937#respond Mon, 08 Mar 2021 17:35:31 +0000 https://www.agonaszois.gr/?p=937 Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας στις 8 Μαρτίου, ο Σύλλογος Κ.Ε.Φ.Ι. διοργάνωσε ένα webinar (8/3/2021 και ώρα 17:00) αφιερωμένο σε όλες τις γυναίκες! 
 
H αναφορά της ΕΛΛΟΚ για την ημέρα
Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, σήμερα 8 Μαρτίου! Ημέρα αφιερωμένη στο μεγαλείο ψυχής και σθένους των γυναικών ασθενών με καρκίνο, των γυναικών Ιατρών, Διοικητικού & Νοσηλευτικού προσωπικού, Φροντιστών & Συνοδών καθώς και των μελών Συλλόγων Συνηγορίας Ασθενών.
⭐Εμείς στην Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου θα συνεχίσουμε να είμαστε πάντα και με κάθε τρόπο δίπλα σας προκειμένου να εξαλείψουμε τις ανισότητες μεταξύ των φύλων και την ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση, την εργασία, και όλους τους τομείς τις πολιτικής και κοινωνικής ζωής.
]]>
https://www.agonaszois.gr/?feed=rss2&p=937 0
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 10-1 ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ https://www.agonaszois.gr/?p=929 https://www.agonaszois.gr/?p=929#respond Sun, 07 Mar 2021 10:42:35 +0000 https://www.agonaszois.gr/?p=929 Σας ενημερώνουμε πως το γραφείο του συλλόγου μας είναι ανοιχτό καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00-13:00

.

]]>
https://www.agonaszois.gr/?feed=rss2&p=929 0
ΣΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΑΣ ΤΑ ΥΠΕΡΟΧΑ ΜΑΡΤΑΚΙΑ, ΤΑ ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΑ ΚΕΡΙΑ https://www.agonaszois.gr/?p=909 https://www.agonaszois.gr/?p=909#respond Mon, 01 Mar 2021 19:49:35 +0000 https://www.agonaszois.gr/?p=909 Υποδεχτειτε ην Ανοιξη, υποδεχτειτε το Μαρτη, με τα ομορφα Μαρτακια του συλλόγου.
Ηρθαν ξανα και τα υπεροχα αρωματικα & οικολογικα κερια μας.
Θα τα βρειτε στον Συλλογο μας, στηρίζοντας αυτους που εχουν αναγκη!

]]>
https://www.agonaszois.gr/?feed=rss2&p=909 0
ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ https://www.agonaszois.gr/?p=917 https://www.agonaszois.gr/?p=917#respond Sun, 28 Feb 2021 19:51:18 +0000 https://www.agonaszois.gr/?p=917 Το Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου, προβληθηκε στο Facebook του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού “Άλμα Ζωής” Ν. Θεσσαλονίκης διαδικτυακό Σεμινάριο Πρόληψης με θέμα την σπουδαιότητα της σωστής Διατροφής!

 

]]>
https://www.agonaszois.gr/?feed=rss2&p=917 0
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ : ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ #IAmAndIWill : Ενημερώνουμε, Διεκδικούμε, Εμπνέουμε https://www.agonaszois.gr/?p=904 https://www.agonaszois.gr/?p=904#respond Tue, 16 Feb 2021 12:13:58 +0000 https://www.agonaszois.gr/?p=904 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΡΚΙΝΟΥ

#IAmAndIWill : Ενημερώνουμε, Διεκδικούμε, Εμπνέουμε

 

 

Η 4η Φεβρουαρίου έχει καθιερωθεί από τη Διεθνή Ένωση για τον Έλεγχο του Καρκίνου (U.I.C.C) ως Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου αποτελώντας μία ημερομηνία-ορόσημο για ολόκληρη την ογκολογική κοινότητα, τους ασθενείς και τους οικείους τους. Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου τιμάται εν μέσω μίας ιδιαίτερα σοβαρής συγκυρίας, με την παγκόσμια προσπάθεια αντιμετώπισης της πανδημίας Covid-19 να είναι στο επίκεντρο.

Σύμφωνα με στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, χωρίς αλλαγή της κρατούσας κατάστασης στην αντιμετώπισή του,  ο καρκίνος σύντομα θα αποτελεί την πρώτη αιτία θανάτου στην Ευρώπη, με 1 στους 2 Ευρωπαίους να διαγιγνώσκονται με κάποιο είδος καρκίνου. Όλα αυτά την στιγμή που η έξαρση της πανδημίας Covid-19, έχει δημιουργήσει πρωτόγνωρη πίεση στα συστήματα υγείας παγκοσμίως, επιβαρύνοντας την προσπάθεια αντιμετώπισης του καρκίνου σε παγκόσμιο επίπεδο και επιδεινώνοντας τα ήδη υπάρχοντα μεγάλα προβλήματα, που βιώνουν ασθενείς και ιατρικό/νοσηλευτικό προσωπικό.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου, ΕΛΛΟΚ έχοντας ως σημείο αναφοράς την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου και με σύνθημα #IAmAndIWill : Ενημερώνουμε, Διεκδικούμε, Εμπνέουμε, διοργανώνει το 5ο Ετήσιο Συνέδριο με τίτλο: «2021: Κατακτώντας τον Καρκίνο» το οποίο διεξάγεται διαδικτυακά από την Πέμπτη 4, έως το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου.

Αφιερωμένη παράλληλα και στην Πανδημία Covid-19, η πρώτη μέρα του Συνεδρίου, περιλαμβάνει Ενότητες για τις ιατρικές και κοινωνικο-οικονομικές  επιπτώσεις της πανδημίας στη φροντίδα του καρκίνου και τους τρόπους διασφάλισης της συνέχειας της εν μέσω αυτής, καθώς και για το νέο Ευρωπαϊκό Σχέδιο Δράσης για τον Καρκίνο & τις αντίστοιχες Εθνικές Πολιτικές.

 

Η Επίτροπος Υγείας & Ασφάλειας Τροφίμων της Ε.Ε. Στέλλα Κυριακίδου στην ομιλία της στο Συνέδριο της ΕΛΛΟΚ με τίτλο «World Cancer (and Covid-19) Day» θα αναφερθεί στο Ευρωπαϊκό Σχέδιο Europes Beating Cancer Planκαι στις στρατηγικές της Ε.Ε. για την αντιμετώπιση του καρκίνου που περιλαμβάνουν και την εξαιρετικά φιλόδοξη και απαιτητική  «Αποστολή Καρκίνος» στο Πρόγραμμα Horizon Europe.

Το Σχέδιο της Ε.Ε. προβλέπει μια ολιστική προσέγγιση για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση του καρκίνου, προκειμένου να υπάρξουν καλύτερες εκβάσεις στην ογκολογική περίθαλψη και φροντίδα, αυξημένη και ισότιμη πρόσβαση στον έλεγχο και τη θεραπεία και  σχεδιασμός της θεραπείας με τις ανάγκες των ασθενών στο επίκεντρο. Για να επιτευχθούν όλα αυτά, ο σχεδιασμός προβλέπει,

  • την υποστήριξη της βασικής ογκολογικής περίθαλψης και φροντίδας,
  • την ενδυνάμωση του τομέα της υγείας σε κάθε κοινωνική και οικονομική δραστηριότητα (περιβάλλον, γεωργία, ψηφιακός μετασχηματισμός, διατροφή),
  • την αξιοποίηση των δεδομένων των συστημάτων υγείας,
  • την βελτίωση της πρόληψης μέσω της αντιμετώπισης βασικών αιτιών εμφάνισης του καρκίνου (κάπνισμα, παχυσαρκία, έκθεση σε καρκινογόνες & βλαβερές ουσίες),
  • την καλύτερη συνεργασία μεταξύ των επιστημονικών και κοινωνικών φορέων

Επιπλέον προϋπόθεση αποτελεί η αντιμετώπιση του Καρκίνου ως ύψιστη προτεραιότητα όλων των κρατών-μελών, με σαφείς συστάσεις για τα επόμενα βήματα και πολιτικές που πρέπει να υλοποιηθούν, προκειμένου να γίνει πραγματικότητα μία Ευρωπαϊκή συντονισμένη και αποτελεσματική εκστρατεία αντιμετώπισης του καρκίνου, σε όλα του τα στάδια, από την πρόληψη και την έγκαιρη διάγνωση έως την περίθαλψη και την θεραπεία, με την δημιουργία μίας άτυπης «Ευρωπαϊκής Ένωσης Υγείας» (“European Health Union”).

Οι συστάσεις του Ευρωπαϊκού Προγράμματος για την Αντιμετώπιση του Καρκίνου, αποτελούν μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για εναρμόνιση της ελληνικής πολιτικής και νομοθεσίας για τον καρκίνο με την αντίστοιχη ευρωπαϊκή. Η υιοθέτηση και εφαρμογή πολιτικών οι οποίες αντιμετωπίζουν τον καρκίνο ως  ζήτημα μέγιστης προτεραιότητας για την χώρα,  ικανοποιώντας  χρόνια αιτήματα  της ογκολογικής κοινότητας, όπως  ο σχεδιασμός και η υλοποίηση ενός βιώσιμου και αποτελεσματικού Εθνικού Προγράμματος Δράσης για τον Καρκίνο, η έναρξη λειτουργίας του Εθνικού Ινστιτούτου Νεοπλασιών και η δημιουργία Εθνικού Μητρώου Νεοπλασιών  θα είναι μια καλή αρχή.

Η Ευρώπη, χρειάζεται επειγόντως μια νέα δέσμευση για την πρόληψη, τη θεραπεία και τη φροντίδα του καρκίνου, η οποία να αναγνωρίζει τις αυξανόμενες προκλήσεις και τις ευκαιρίες που δημιουργούνται. Χρειαζόμαστε μια σφαιρική προσέγγιση της πολιτείας, που να εστιάζει στον ασθενή και να μεγιστοποιεί τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών και πληροφοριών, να ενισχύει τη συνεργασία και τις ευκαιρίες για προστιθέμενη αξία, να εξαλείφει τις ανισότητες στην πρόσβαση στην αντιμετώπιση του καρκίνου και η οποία να προσφέρει καλύτερες εκβάσεις στους ασθενείς.

 

Το Ευρωπαϊκό Σχέδιο Δράσης για τον καρκίνο είναι η απάντηση της ΕΕ σε αυτές τις ανάγκες. Αντικατοπτρίζει μια πολιτική δέσμευση για δράση κατά του καρκίνου χωρίς να αφήνει κανέναν στο περιθώριο. Σηματοδοτεί την κινητοποίηση της συλλογικής  δύναμης της ΕΕ για αλλαγή προς όφελος των πολιτών, περιέχει συγκεκριμένες, φιλόδοξες δράσεις που θα υποστηρίξουν, θα συντονίσουν και θα συμπληρώσουν τις προσπάθειες των χωρών μελών να μειώσουν τα δεινά που προκαλούνται από τον καρκίνο. Σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής στην πρόληψη και φροντίδα του καρκίνου, όπου οι ασθενείς έχουν πρόσβαση σε ποιοτικό έλεγχο, θεραπείες και τις τελευταίες τεχνολογίες αιχμής και υποστήριξη που θα επιτρέπει την ανάπτυξη και την εξειδίκευση των υπηρεσιών υγείας.

 

Έχοντας ως στόχο να αποτελέσει ένα παραγωγικό φόρουμ διαλόγου, το 5ο Ετήσιο Συνέδριο της ΕΛΛΟΚ διεξάγεται διαδικτυακά, με την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας, είναι ανοιχτό προς το κοινό και μεταδίδεται ζωντανά από την σελίδα μας στο Facebook και την πλατφόρμα Hopin. Για να δηλώσετε συμμετοχή & να παρακολουθήσετε ζωντανά, πατήστε εδώ https://bit.ly/3agamWP

 

Περισσότερες πληροφορίες για το Συνέδριο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καρκίνου, με τίτλο «2021:Κατακτώντας τον Καρκίνο» μπορείτε να βρείτε στον ιστότοπό μας.( https://ellok.org/2021-conference/).

 

 

 

 

 

 

 

______________

Για περισσότερες πληροφορίες

Καίτη Αποστολίδου

Πρόεδρος  ΕΛΛ.Ο.Κ

Τηλ.: 6932 449 000

 

Γεώργιος Καπετανάκης

Γραμματέας Δ.Σ. ΕΛΛ.Ο.Κ.

Τηλ.: 6944 608 385

 

Σχετικά με την Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου-ΕΛΛ.Ο.Κ.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου – ΕΛΛΟΚ, είναι το επίσημο δευτεροβάθμιο όργανο των Οργανώσεων Ασθενών με Καρκίνο στη χώρα μας. Σήμερα εκπροσωπεί ήδη 41 Συλλόγους Ασθενών με καρκίνο, σε όλη την Ελλάδα, που καλύπτουν όλους τους καρκίνους, κοινούς και σπάνιους. Αποτελεί την ενιαία φωνή και τον επίσημο εκπρόσωπο των Οργανώσεων Ασθενών με καρκίνο στη χώρα μας.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Καρκίνου εργάζεται ώστε κάθε ασθενής με καρκίνο να έχει ολοκληρωμένη, έγκαιρη και οικονομικά προσιτή φροντίδα, που περιλαμβάνει άριστη διάγνωση, θεραπεία, ψυχοκοινωνική υποστήριξη και αποκατάσταση και επανένταξη στην κοινωνία και την εργασία. Ταυτόχρονα αναπτύσσει δράση για την προάσπιση των ατομικών και συλλογικών δικαιωμάτων των ασθενών με καρκίνο, των περιθαλπόντων και των μελών των οικογενειών τους. (www.ellok.org)

 

]]>
https://www.agonaszois.gr/?feed=rss2&p=904 0