Ο Σύλλογός μας με μεγάλη χαρά παρευρέθη στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου, κάνοντας γνωστή τη δημιουργία του και ενημερώνοντας τους παρευρισκόμενους σχετικά με τους στόχους και τη λειτουργία του.

διαβάστε περισσότερα

Την παραμονή των Χριστουγέννων ο Δήμος Καρπενησίου στο πλαίσιο των “Γιορτών Χειμώνα” διοργάνωσε στην κεντρική πλατεία Καρπενησίου τη “Νύχτα των Ευχών”! Ο ουρανός της πόλης γέμισε με πολύχρωμα φαναράκια σε καθένα από τα οποία όποιος επιθυμούσε είχε τη δυνατότητα να γράψει την ευχή του και να την αφήσει να πετάξει ψηλά!

διαβάστε περισσότερα

Στο Πάρκο Κεφαλόβρυσο πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας τους Συλλόγου μας στις 31/01/2018 παρουσία πλήθους κόσμου που έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον να εγγραφεί στον Σύλλογό μας και να υποστηρίξει το έργο μας. Επιπλέον, μετά από έναν σύντομο απολογισμό της μέχρι τότε δράσης μας, είχαμε την ευκαιρία να ανταλλάξουμε γνώμες, απόψεις και ιδέες σε ό,τι αφορά την υλοποίηση των στόχων του Συλλόγου μας!

διαβάστε περισσότερα

Ανοσο-ογκολογία :«Ανοίγει» νέα μονοπάτια στη θεραπεία του καρκίνου

Τετάρτη, 06 Δεκεμβρίου 2017  19:34

Περιγραφή: Ανοσο-ογκολογία :«Ανοίγει» νέα μονοπάτια στη θεραπεία του καρκίνου

Νέους ελπιδοφόρους δρόμους ανοίγει η ανοσοθεραπεία στην αντιμετώπιση του καρκίνου. Η ανάπτυξη ανοσο-ογκολογικών  θεραπειών  έχουν συμβάλλει ήδη στα λίγα χρόνια που είναι διαθέσιμες  στην αύξηση της επιβίωσης ασθενών με  δύσκολα διαχειρίσιμους  κακοήθεις όγκους, που παρουσιάζουν μεγάλη θνησιμότητα, όπως είναι οι μεταστατικοί καρκίνοι.

διαβάστε περισσότερα

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Παιδικού Καρκίνου ο Σύλλογός μας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια « Φλόγα» διοργάνωσε την εκδήλωση με θέμα «Παιδικός Καρκίνος» στις 23/02/2018  στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Καρπενησίου.

διαβάστε περισσότερα