Ο σύλλογος μας την Παρασκευή 21/12/2018 και το Σάββατο 22/12/2018 βρέθηκε στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου με ένα μικρο Bazaar για την οικονομική του ενίσχυση, Ευχαριστούμε πολύ τον Nicola Gabriel και τον Δήμο Καρπενησιου που μας συμπεριέλαβαν στις εκδηλώσεις τους.

Στις 4 Δεκεμβρίου 2018 υπογράφτηκε μεταξύ της Προέδρου του συλλόγου κ. Μουλιανίτη-Κοντοκώστα και του Διοικητη του Γ.Ν. Καρπενησίου κ. Κουταλιανού η μεταβίβαση ακινήτου (οικία) με τη μορφή δωρεάν παραχώρησης, κληροδότημα του Γ.Ν Καρπενησίου στην διάθεση του συλλόγου μας για την εκπλήρωση των σκοπών του. Έτσι περιήλθε στο σύλλογο ενα οίκημα στην περιοχή του Καρεα, το οποίο χρήζει ανακαίνισης και σκοπός είναι η διαμονή των ασθενών και των συγγενών αυτών κατά τη διάρκεια των θεραπειών τους στην Αθήνα. Για το λόγο αυτό θα γίνουν συντονισμένες προσπάθειες και δράσεις συλλογής χρημάτων, οι οποίες θα χρησιμεύσουν για την ανακαίνιση του σπιτιού.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την υπεύθυνη καταστήματος« Athens House Hair Beauty Stories» κυρία Εύη Λεπενιώτη με καταγωγή από το Καρπενήσι, που στις 21/10 παρέδωσε έσοδα ημέρας που συγκεντρώθηκαν στο κομμωτήριο της στον σύλλογο μας.

διαβάστε περισσότερα

Με στόχο να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε σχετικά με τον καρκίνο του μαστού, την ανάγκη πρόληψής του, να διαλύσει «μύθους» και να θέσει το ζήτημα στην πραγματική του βάση διοργανώσαμε ενημερωτική ημερίδα, το Σάββατο, 20 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:00, στο Συνεδριακό

διαβάστε περισσότερα

Το κομμωτήριο «Athens House Ηair Beauty Stories» και ο Σύλλογος Καρκινοπαθών-Εθελοντών-Φίλων-Ιατρών «Κ.Ε.Φ.Ι.» διοργανώνουν στις 24/10/2018  και ώρες 12 μ.μ. – 8 μ.μ. ημέρα στήριξης καρκινοπαθών.

Το χρηματικό ποσό, το οποίο θα συγκεντρωθεί, θα διατεθεί στον Σύλλογο «Αγώνας Ζωής», προκειμένου να ενισχυθούν η λειτουργία και η δραστηριοποίησή του ενώ, παράλληλα, θα διενεργηθεί λαχειοφόρος αγορά, κληρώνοντας πλούσια δώρα στο τέλος της ημέρας με σκοπό την περαιτέρω οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου!

Σας περιμένουμε όλους!

Ο Οκτώβριος έχει θεσμοθετηθεί ως “Μήνας Πρόληψης & Ενημέρωσης για τον καρκίνο του μαστού”.

Ο Σύλλογός μας θέλοντας να συμβάλλει στην πρόληψη και ενημέρωση του κοινού, θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στις 20 Οκτωβρίου 2018 στις 7.00 μ.μ. στο Συνεδριακό Κέντρο Καρπενησίου υπό την αιγίδα του Δήμου Καρπενησίου, του Ιατρικού Συλλόγου Ευρυτανίας και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Η εκδήλωσή μας θα περιλαμβάνει τέσσερις ομιλίες με τους ακόλουθους εισηγητές :

  • Δημητρακάκη Κων/νο, Γυναικολόγο – Χειρούργο μαστού, Αν. Καθηγητή Πανεπιστημίου Αθηνών με θέμα: «Οκτώβριος μήνας πρόληψης για τον καρκίνο του μαστού. Είναι επιδημία; Πώς μπορούμε να προφυλαχθούμε;»
  • Dr Καπαρέλου Μαρία, ΜD, MSc., PhD, Ειδικ. Ιατρό Παθολογικής Ογκολογικής στο ΓΝΑ Αλεξάνδρα με θέμα : «Ογκολογική προσέγγιση στον πρώιμο καρκίνο του μαστού».
  • Οικονόμου Γ. Θωμαΐς , ΜD, Phd, FEBOBRAS, Πλαστικό Χειρούργο με θέμα: «Πλαστική χειρουργική αποκατάσταση σε καρκίνο μαστού».
  • Τάσιου Ευαγγελία, BSc., Διαιτολόγο– Διατροφολόγο με θέμα: «Διατροφικές συστάσεις για πρόληψη του καρκίνου».

Η παρουσία σας θα είναι πολύ σημαντική για εμάς!

Σας περιμένουμε όλους!

 

 

Την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν ο αγιασμός και τα εγκαίνια των γραφείων του Συλλόγου μας χοροστατούντος του Μητροπολίτη Καρπενησίου κ.κ. Γεωργίου.

Σε αυτή τη σημαντική ημέρα για τον Σύλλογό μας βρέθηκαν κοντά μας 80 Μέλη και φίλοι οι οποίοι έδωσαν τις ευχές τους για τη νέα στέγη μας που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης του Καρπενησίου (Ζηνοπούλου 1).

Μετά το πέρας του αγιασμού και των εγκαινίων πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση των Μελών του Συλλόγου στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την οποία έγινε απολογισμός της μέχρι τώρα δράσης του Συλλόγου και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην οργάνωση και στη λειτουργία του.

 

«Και το λίγο … είναι πολύ»! Με αυτό το μήνυμα ο Σύλλογός μας πραγματοποίησε στις 20/08/2018 μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση με τον Βασίλη Ράλλη και την ορχήστρα του, ενταγμένη στο πλαίσιο των «Γιορτών Δάσους» του Δήμου Καρπενησίου και αφιερωμένη στη μνήμη της φίλης του Συλλόγου μας, Ελένης Κονιαβίτη- Γεωργαλή.

Η εκδήλωσή μας αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό, καθώς πουλήθηκαν 431 εισιτήρια, τα έσοδα από τα οποία θα διατεθούν στην ολοκλήρωση του σπιτιού του Συλλόγου μας στην Αθήνα! Το σπίτι μας θα λειτουργεί ως χώρος φιλοξενίας για κάθε Ευρυτάνα ο οποίος όντας αντιμέτωπος με τη νόσο του καρκίνο, θα είναι αναγκαίο να βρίσκεται στην Αθήνα για τη θεραπεία του.

Ο Σύλλογός μας οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Καρπενησίου όπως επίσης και στο ζαχαροπλαστείο «Γλυκοπλαστείο» που συνεργάστηκαν μαζί μας για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους δύο χορηγούς μας, το ξενοδοχείο «Avaris» και την πιτσαρία «Camino Το Κελάρι» αλλά και όλους εκείνους που στήριξαν την προσπάθειά μας με την παρουσία τους!

Στο πλαίσιο των Γιορτών Δάσους, ο Σύλλογος “Αγώνας Ζωής” σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Καρπενησίου θα πραγματοποιήσει μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση με τον Βασίλη Ράλλη και την ορχήστρα του τη Δευτέρα 20/08/2018 στις 9 μ.μ. στο Πάρκο Αποδήμων Ευρυτάνων!

διαβάστε περισσότερα