Ο καρκίνος του προστάτη είναι η πιο συχνή κακοήθης νόσος στους άνδρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Παρ’ όλα αυτά, ο καρκίνος του προστάτη είναι ένας από τους καρκίνους με τις καλύτερες προγνώσεις.

διαβάστε περισσότερα

Ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με τον Δήμο Αγράφων διοργάνωσε την  Τετάρτη  3 Αυγούστου 2022 εκδήλωση στο  Ραπτόπουλο φιλοξενώντας τους γνωστούς μουσικούς της παραδοσιακής μουσικής Αγάθη και Γιώργο Δημητρόπουλο, οι οποίοι διασκέδασαν τους παρευρισκόμενους. Στην εκδήλωση αυτή παρευρέθηκε και η κ. Έφη Γρίβα που ιδιοκτήτρια της μονάδας ΄΄ΔΙΑΓΝΩΣΤΙΚΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΥΓΕΙΑΣ΄΄ στο Αγρίνιο η οποία προσέφερε 3 δωρεάν μαστογραφίες και 3 δωρεάν μετρήσεις οστικής μάζας. Η  βραδιά στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν για την συντήρηση του σπιτιού φιλοξενίας καρκινοπαθών Ευρυτανίας στον Καρέα.

διαβάστε περισσότερα

Ο καρκινοπαθής που μετακινείται εκτός Καρπενησίου για να επισκεφθεί τον γιατρό του είτε για χημειοθεραπείες είτε για κλινικό έλεγχο δικαιούται αποζημίωση εξόδων μετακίνησης από τον ΕΟΠΥΥ σίγουρα 80 ευρώ για Αθήνα και περισσότερα για Θεσσαλονίκη όσες φορές και αν χρειαστεί . Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το γραφείο μας στο 2237300599

Ο σύλλογος “ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ” είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι στις 13 Ιουλίου 2022 εγκαινιάστηκε ο ξενώνας φιλοξενίας Ευρυτάνων καρκινοπαθών στον Καρέα Αττικής. Μια ιδέα, ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.
Κάθε χρόνο στην Ευρυτανία εμφανίζονται πάνω από 100  νέες περιπτώσεις καρκίνου.
Ο ξενώνας μας μπορεί να φιλοξενήσει ταυτόχρονα 2 ασθενείς με τον συνοδό τους. Ένας ξενώνας που φτιάχτηκε με πολύ αγάπη και μεράκι για τους ασθενείς που το έχουν τόσο πολύ ανάγκη.
Πλήθος φίλων και μελών παρευρέθηκαν στα εγκαίνια.
Ευχαριστούμε θερμά το Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου για την παραχώρηση του ακινήτου. Τον Βουλευτή Ευρυτανίας Κo Κώστα Κοντογιώργο και τον Δήμαρχο Καρπενησίου Κo Νικόλαο Σουλιώτη  για την εύρεση χορηγών για την επίπλωση του σπιτιού.
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στις Daughters of Evrytania,Winston Salem,NC καθώς και το Evrytanian Association of America “VELOUCHI”.
Την εταιρεία GREENTOP ENERGY SYSTEMS A.E, την εταιρεία ΧΑΛΚΟΡ ,το Evrytanian Association Chapter No 13 Chicago IL, τους ομογενείς μας Κο Γιαννόπουλο Χ. Αθανάσιο και Θεοδόσιο Λιάπη, τον Κο Βασίλειο Μανέλα και πολλούς ακόμα ανώνυμους συμπολίτες μας.
  Σας ευχαριστούμε όλους που πιστέψατε στο όνειρό μας και να είστε σίγουροι ότι δεν θα σταματήσουμε εδώ.
                                                 Για το ΔΣ
                                   Η Πρόεδρος του συλλόγου

Ανθή Μουλιανίτη-Κοντοκώστα

 

Τα εγκαίνια του σπιτιού φιλοξενίας Ευρυτάνων καρκινοπαθών πραγματοποιήθηκαν στον Καρέα Αττικής από τον Σύλλογο μας την Τετάρτη 13 Ιουλιου.
Ενα όνειρο και ενα όραμα έγινε πραγματικότητα!

διαβάστε περισσότερα