ΜΟΥΣΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΗ ΡΑΛΛΗ (20/08/2018)

«Και το λίγο … είναι πολύ»! Με αυτό το μήνυμα ο Σύλλογός μας πραγματοποίησε στις 20/08/2018 μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση με τον Βασίλη Ράλλη και την ορχήστρα του, ενταγμένη στο πλαίσιο των «Γιορτών Δάσους» του Δήμου Καρπενησίου και αφιερωμένη στη μνήμη της φίλης του Συλλόγου μας, Ελένης Κονιαβίτη- Γεωργαλή.

Η εκδήλωσή μας αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό, καθώς πουλήθηκαν 431 εισιτήρια, τα έσοδα από τα οποία θα διατεθούν στην ολοκλήρωση του σπιτιού του Συλλόγου μας στην Αθήνα! Το σπίτι μας θα λειτουργεί ως χώρος φιλοξενίας για κάθε Ευρυτάνα ο οποίος όντας αντιμέτωπος με τη νόσο του καρκίνο, θα είναι αναγκαίο να βρίσκεται στην Αθήνα για τη θεραπεία του.

Ο Σύλλογός μας οφείλει ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμο Καρπενησίου όπως επίσης και στο ζαχαροπλαστείο «Γλυκοπλαστείο» που συνεργάστηκαν μαζί μας για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους δύο χορηγούς μας, το ξενοδοχείο «Avaris» και την πιτσαρία «Camino Το Κελάρι» αλλά και όλους εκείνους που στήριξαν την προσπάθειά μας με την παρουσία τους!

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *