ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΜΑΣ

Ο σύλλογος “ΑΓΩΝΑΣ ΖΩΗΣ” είναι στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι στις 13 Ιουλίου 2022 εγκαινιάστηκε ο ξενώνας φιλοξενίας Ευρυτάνων καρκινοπαθών στον Καρέα Αττικής. Μια ιδέα, ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.
Κάθε χρόνο στην Ευρυτανία εμφανίζονται πάνω από 100  νέες περιπτώσεις καρκίνου.
Ο ξενώνας μας μπορεί να φιλοξενήσει ταυτόχρονα 2 ασθενείς με τον συνοδό τους. Ένας ξενώνας που φτιάχτηκε με πολύ αγάπη και μεράκι για τους ασθενείς που το έχουν τόσο πολύ ανάγκη.
Πλήθος φίλων και μελών παρευρέθηκαν στα εγκαίνια.
Ευχαριστούμε θερμά το Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου για την παραχώρηση του ακινήτου. Τον Βουλευτή Ευρυτανίας Κo Κώστα Κοντογιώργο και τον Δήμαρχο Καρπενησίου Κo Νικόλαο Σουλιώτη  για την εύρεση χορηγών για την επίπλωση του σπιτιού.
Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στις Daughters of Evrytania,Winston Salem,NC καθώς και το Evrytanian Association of America “VELOUCHI”.
Την εταιρεία GREENTOP ENERGY SYSTEMS A.E, την εταιρεία ΧΑΛΚΟΡ ,το Evrytanian Association Chapter No 13 Chicago IL, τους ομογενείς μας Κο Γιαννόπουλο Χ. Αθανάσιο και Θεοδόσιο Λιάπη, τον Κο Βασίλειο Μανέλα και πολλούς ακόμα ανώνυμους συμπολίτες μας.
  Σας ευχαριστούμε όλους που πιστέψατε στο όνειρό μας και να είστε σίγουροι ότι δεν θα σταματήσουμε εδώ.
                                                 Για το ΔΣ
                                   Η Πρόεδρος του συλλόγου

Ανθή Μουλιανίτη-Κοντοκώστα

 

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *